Wij zijn wij?

Blog Society verbindt de beste Nederlandse blogs en social media fanatiekelingen in een exclusieve community.

Maar er zijn toch al zoveel blog communities?

Klopt. En daarom doet Blog Society het net even anders. Wil je een groter bereik? Een nieuwe lezersgroep? Geld verdienen met je blog? Dan moet je bij ons zijn.

Ons platform biedt sneak peaks van de meeste recente blogposts van onze leden, bezoekers worden doorgestuurd naar de blogs/ sites om de gehele artikelen te kunnen lezen.

Je kunt hier content vinden van de beste bloggers in de categorieën: Food, Lifestyle, Travel, Fahion&Beauty, DIY, Mama&Kids en Tech. Maar er is altijd ruimte voor nieuwe onderwerpen!

We zijn nooit te oud om te leren, vandaar dat wij van Blog Society leden toegang bieden tot interessante workshops en events.

Even voor de duidelijkheid: lid zijn van Blog Society is geheel gratis. Leuker nog: geïnteresseerde bloggers, website eigenaren of fora kunnen via ons geld verdienen met bloggen.

Meer weten over de mogelijkheden? Bekijk onze FAQ of neem even Contact met ons op. We helpen je graag verder.


Boomads

BoomadsPowered by Boomads! Boomads is een internationaal content marketing bedrijf. Wij koppelen gerenommeerde media bedrijven en reclame partners met onafhankelijke uitgevers en bloggers. Het Boomads platform biedt de beste tools voor bloggers om te groeien, te connecten en te leren.

Widget

Meer widgets »

Zodra je een van deze Widgets op je blog plaatst doe je mee aan Blog Society. Je kunt kiezen uit verschillende Widgets: de normale member widgets en speciale widgets met een nieuwsfeed.

Kies de Widget uit die het beste bij je blog past.

Meer lezen »

Nieuws

Dit is Derya!

De afgelopen tijd was Derya degene die al jouw artikelen heeft gelezen, de nieuwe bloggers die zich aanmeldde heeft gecheckt, onderzoek heef...

Lees meer »

Ontmoet Carlijn!

Hiep hoera, sinds een week worden we élke ochtend verblijd door de aanwezigheid van onze nieuwe stagiaire! Wij vinden haar helemaal leuk en ...

Lees meer »